Zonder twijfel zijn wij er voor jou

Voor een gesloten winkeldeur?

Gelukkig is er jouw Selexion professional!

Is je product in voorraad? Dan leveren we vandaag nog! Bel je professional op voor meer informatie.

KOOP NU JOUW TOESTEL BIJ DE PROFESSIONAL

In alle veiligheid blijven we bereikbaar. Kies jouw optie:

1. Levering aan huis: jouw professional levert aan huis

2. Drempellevering: jouw professional levert veilig én zonder fysiek contact

3. Technische hulp op afstand mogelijk: geen vraag is ons teveel, via chat of telefonisch: we zijn er voor onze klanten!

4. Bel ons! Jouw professional is telefonisch bereikbaar, aarzel dus niet hem te contacteren

Vind een professional in jouw buurt

Zonder twijfel zijn we er voor jou
Anker

[]

Zonder twijfel leveren we aan huis
Anker

[]

Levering en professionele installatie

Is die fantastische, nieuwe Amerikaanse koelkast, die betrouwbare en hoogtechnologische wasmachine, of eindelijk die mega coole (en grote) nieuwe TV de jouwe? Wij leveren en installeren met veel plezier grote huishoud- en andere elektrotoestellen, aangekocht in onze winkels, of via de web shop aan huis. Neem een kijkje op de site van onze zelfstandige winkels voor meer informatie.

Anker

[]

Anker

[]

HERSTELLINGEN - OOK AAN HUIS

Je krijgt je oude droogkast niet meer aan de praat. Of je smartphone heeft een dipje. Daar word je niet bepaald vrolijk van, toch?

Gelukkig staat de Selexion-professional voor je klaar om je op te beuren en te kijken wat er snort aan jouw defecte toestel, ook na de fabrieksgarantie. De herstellingen vinden plaats in de winkel of bij jouw thuis: wat jou het best uitkomt! En als het probleem niet in 1, 2, 3 kan worden opgelost dan word je meteen gedepanneerd met een vervangtoestel!

Anker

[]

Online klantendienst

Bij ons is de klant koning. Of koningin. Heb je een vraag over je aankoop of weet je niet precies welk toestel te kiezen? Onze professionals staan altijd paraat met deskundig advies, ook online via chat.  En helpen je graag verder met de glimlach. Voor, tijdens en na je aankoop.

Anker

[]